Home I Contact     


Activiteitenverslag 2015
Vanhout
Nederlands
Duurzaamheidsverslag
2013 Vanhout
Nederlands
Activiteitenverslag 2015
BESIX Group
Nederlands

Vanhout Laatste Nieuws
6/07/2016
Op 28 juni was het eindelijk zo ver, de maidentrip met onze gloednieuwe luchtballon, de start van een nieuw project: ‘The sky is no limit!’.Met onze luchtballon willen we onze relaties op een originele manier een onvergetelijke avond bezorgen. Met ons logo dat zich mooi helder aftekent op de ballon, genieten we tegelijkertijd van een enorme zichtbaarheid. Het is de bedoeling om jaarlijks een 15-tal vluchten uit te voeren. We hopen uiteraard dat de weergoden ons in de 2de jaarhelft gunstiger gezind zullen zijn.

14/04/2016
Zwerfvuil is een doorn in het oog van de meeste mensen. Zwerfvuil tast de uitstraling van een omgeving aan, ook op een bedrijventerrein. 260 medewerkers ruimen tussen 10 en 11 uur het zwerfvuil op hun bedrijventerrein op.

8/01/2016
Vandaag 8 januari ’16 liggen de werven van Vanhout stil. Geen arbeider, werf- of projectleider zal er te bespeuren zijn. Vanhout laat de gehele buitendienst en een aantal mensen van de binnendienst deelnemen aan diverse opleidingen. Deze dag wordt georganiseerd door Confederatie Bouw Provincie Antwerpen en Vanhout heeft deze opportuniteit niet onbenut gelaten. Binnen onze zorgsystemen, maakt dit deel uit van het permanent streven naar de beste kwaliteit en het grote belang dat we hechten aan het onafgebroken bijsturen van de talenten van onze mensen!


17/12/2015
Het IOK-gebouw, in THV met Vanhout gebouwd, wint de Belgische architectuurprijs!

This media type is not supported by your browser.

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX.

Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen.

Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.