Home I Contact     


Activiteitenverslag 2014
Vanhout
Nederlands
Duurzaamheidsverslag
2013 Vanhout
Nederlands
Activiteitenverslag 2014
BESIX Group
Nederlands

Vanhout Laatste Nieuws
8/01/2016
Vandaag 8 januari ’16 liggen de werven van Vanhout stil. Geen arbeider, werf- of projectleider zal er te bespeuren zijn. Vanhout laat de gehele buitendienst en een aantal mensen van de binnendienst deelnemen aan diverse opleidingen. Deze dag wordt georganiseerd door Confederatie Bouw Provincie Antwerpen en Vanhout heeft deze opportuniteit niet onbenut gelaten. Binnen onze zorgsystemen, maakt dit deel uit van het permanent streven naar de beste kwaliteit en het grote belang dat we hechten aan het onafgebroken bijsturen van de talenten van onze mensen!


17/12/2015
Het IOK-gebouw, in THV met Vanhout gebouwd, wint de Belgische architectuurprijs!

14/12/2015
Vrijdagavond was het hoogtepunt van een weerom intensief, maar vooral heel gezellig en lekker werkjaar rond onze nieuwe kookboek. Zelfs de pers was aanwezig op de voorstelling van de derde editie!

3/11/2015
Vanhout won op 8 oktober de ‘Kempenaar 2015’. Met deze award lauwert ETION Kempen elk jaar een onderneming die op een unieke manier en op lange termijn de regio Kempen mee op de kaart zet. Bovendien moet het bedrijf bijdragen tot de verdere bloei van de regio en dit doen binnen een ge├źngageerde visie op ondernemen.
This media type is not supported by your browser.

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX.

Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen.

Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.