Home I Contact     


Activiteitenverslag 2015
Vanhout
Nederlands
Duurzaamheidsverslag
2013 Vanhout
Nederlands
Activiteitenverslag 2015
BESIX Group
Nederlands

Vanhout Laatste Nieuws
6/12/2016
Aangezien alle kinderen van Vanhout voorbije jaar heel braaf zijn geweest, kwam Sinterklaas zaterdag alvast al langs met cadeautjes voor iedereen!

20/10/2016
Voor de derde editie van ‘KiddyBuild’ verzamelden op 20 oktober een 80-tal leerlingen van het 5de en 6de leerjaar op de Vanhout-werf Groen Zuid te Hoboken.Een aantal Vanhout-medewerkers nam de lead en begeleidde de kinderen tijdens een dag vol activiteiten over veiligheid en preventie, over materialen zoals hout, glas en beton. Over mortel maken en muurtjes metselen. De Vanhout-begeleiders getuigen dat de kinderen enorm enthousiast deelnamen en continu druk in de weer waren met elkaar en de begeleiders.
6/07/2016
Op 28 juni was het eindelijk zo ver, de maidentrip met onze gloednieuwe luchtballon, de start van een nieuw project: ‘The sky is no limit!’.Met onze luchtballon willen we onze relaties op een originele manier een onvergetelijke avond bezorgen. Met ons logo dat zich mooi helder aftekent op de ballon, genieten we tegelijkertijd van een enorme zichtbaarheid. Het is de bedoeling om jaarlijks een 15-tal vluchten uit te voeren. We hopen uiteraard dat de weergoden ons in de 2de jaarhelft gunstiger gezind zullen zijn.

14/04/2016
Zwerfvuil is een doorn in het oog van de meeste mensen. Zwerfvuil tast de uitstraling van een omgeving aan, ook op een bedrijventerrein. 260 medewerkers ruimen tussen 10 en 11 uur het zwerfvuil op hun bedrijventerrein op.

This media type is not supported by your browser.

Vanhout is een betrouwbare en competente algemene aannemer die deel uitmaakt van de groep BESIX.

Wij leveren kwaliteitsvolle bouwprojecten af binnen de afgesproken termijnen.

Op die manier streven wij naar duurzame relaties met tevreden klanten

You have an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.