De Groep

Groep Vanhout is een sterk gediversifieerde bouwgroep en bouwt steeds verder aan het aanbieden van een integrale bouwservice. Volgende bedrijven maken deel uit van de groep:

ComTIS Installations nv

ComTIS installations is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van technische installaties in residentiële en niet-residentiële projecten. Daarnaast biedt het bedrijf ook een 24u-depannagedienst aan.

Energieconcepten nv

Energieconcepten is gespecialiseerd in installaties voor hernieuwbare energie (warmtepompen, zonnepanelen, thermische zonnecollectoren en biomassa), aangevuld met klassieke technieken. Vandaag richt het bedrijf zich nog vooral op de particuliere markt, doch onder de koepel van Vanhout is het haar ambitie om verder te groeien in de professionele markt.

HBS nv

HBS, een algemene aannemer met eigen schrijnwerkerij, biedt de mogelijkheid van sleutel-op-de-deur-projecten, inclusief technieken. HBS is gespecialiseerd in verbouwingen en inrichtingen van winkels, kantoren en semi-industriële projecten in de Benelux.

Isofoam nv – Isochape nv - Isopearls bvba

Isofoam is de specialist in gespoten PUR-isolatie, zowel voor privéwoningen als voor bedrijfs- en openbare gebouwen. In 2017 richtte Isofoam het bedrijf Isochape op . Zo zal er in de toekomst niet alleen PUR-isolatie, maar ook isolatiemortel worden aangebracht in gebouwen. Isopearls tenslotte, is specialist in expanderen van EPS voor spouw- en vloerisolatie.

Vanhout nv - Vanhout Bilzen nv

Vanhout bestaat meer dan 90 jaar en groeide uit tot een gerenommeerd bouwbedrijf. In 2018 kwam ook algemeen aannemer Belemco in handen van de groep en werd het omgedoopt tot Vanhout Bilzen. Vanhout en Vanhout Bilzen zijn actief in een brede waaier van bouwactiviteiten: zorgprojecten, kantoorgebouwen, utilitaire en residentiële projecten, sportinfrastructuur zoals zwembaden en voetbalstadia en industriële productie-eenheden. Beide bedrijven streven naar kwaliteit, duurzaamheid en een duidelijke toegevoegde waarde.

ComTIS Services nv 

Het voormalige 'Vanhout Facilities' ontstond uit de PPS-activiteiten van Vanhout nv, waarin langdurige onderhoudscontracten cruciaal zijn. Duurzaamheid, energie-efficiëntie en een optimale werking aan de laagste Total Cost of Ownership staan daarbij steeds centraal.
Dankzij de unieke combinatie van technisch en bouwkundig onderhoud, kan ComTIS Services een integraal gebouwenonderhoud aanbieden. Het onderhoud wordt niet alleen nauwkeurig uitgevoerd, maar ook in alle discretie zonder de dagelijkse werking in de gebouwen te verstoren.

Vanhout Projects nv

Binnen de Groep Vanhout staat Vanhout Projects in voor vastgoedontwikkeling van zowel residentiële bouwprojecten, kantoor- en retailontwikkelingen als Publiek-Private Samenwerkingen (PPS).
Vanhout Projects onderscheidt zich door een innovatieve aanpak, waarbij waarden als duurzaamheid, ethiek, het strikt naleven van termijnen en afspraken onderdeel uitmaken van haar missie.

ComTIS Energy nv

ComTIS Energy, onderdeel van de Groep Vanhout, levert duurzame warmte en koeling voor woon- en verblijfsgebouwen op basis van een abonnementsformule. We noemen dit ‘Comfort as a Service’.

ComTIS Ventilation nv

Met de oprichting van ComTIS Ventilation werd de samenwerking tussen aannemersbedrijf Groep Vanhout en Ventipro – Ventipure bezegeld. Het bedrijf spitst zich toe op de installatie en de reiniging van ventilatiesystemen, zowel voor de residentiële markt als voor kantoren, scholen en overheidsgebouwen.

Member of logo