De Groep

Groep Vanhout is een sterk gediversifieerde bouwgroep en bouwt steeds verder aan het aanbieden van een integrale bouwservice. Volgende bedrijven maken deel uit van de groep:

Vanhout nv

De aannemer Vanhout bestaat meer dan 90 jaar en groeide uit tot een gerenommeerd bouwbedrijf. Vanhout is actief in een brede waaier van bouwactiviteiten: zorgprojecten, kantoorgebouwen, utilitaire en residentiële projecten, sportinfrastructuur zoals zwembaden en voetbalstadia en industriële productie-eenheden. Beide bedrijven streven naar kwaliteit, duurzaamheid en een duidelijke toegevoegde waarde.

Vanhout Projects nv

Binnen de Groep Vanhout staat Vanhout Projects in voor vastgoedontwikkeling van zowel residentiële bouwprojecten, kantoor- en retailontwikkelingen als Publiek-Private Samenwerkingen (PPS).
Vanhout Projects onderscheidt zich door een innovatieve aanpak, waarbij waarden als duurzaamheid, ethiek, het strikt naleven van termijnen en afspraken onderdeel uitmaken van haar missie.

HBS nv

HBS, een algemene aannemer met eigen schrijnwerkerij, biedt de mogelijkheid van sleutel-op-de-deur-projecten, inclusief technieken. HBS is gespecialiseerd in verbouwingen en inrichtingen van winkels, kantoren en semi-industriële projecten in de Benelux.

Energieconcepten nv

Energieconcepten is gespecialiseerd in installaties voor hernieuwbare energie (warmtepompen, zonnepanelen, thermische zonnecollectoren en biomassa), aangevuld met klassieke technieken. Vandaag richt het bedrijf zich nog vooral op de particuliere markt, maar onder de koepel van Vanhout is het de ambitie om verder te groeien in de professionele markt.

Isofoam nv – Isochape nv - Isopearls bvba

Isofoam is de specialist in gespoten PUR-isolatie, zowel voor privéwoningen als voor bedrijfs- en openbare gebouwen. In 2017 richtte Isofoam het bedrijf Isochape op . Zo zal er in de toekomst niet alleen PUR-isolatie, maar ook isolatiemortel worden aangebracht in gebouwen. Isopearls tenslotte, is specialist in expanderen van EPS voor spouw- en vloerisolatie.

BuildUp

Offsite construction: Met het staalskeletbouw van BuildUp kunnen er betaalbare en energiezuinige woningen gebouwd worden.

CIRCL NV

CIRCL is een nieuw duurzaam en radicaal digitaal woonconcept, dat volledig ontstaan is binnen de Groep Vanhout. Met CIRCL bouw je snel en ecologisch, zonder zorgen. Zij creëren voor jou en jouw gezin, de optimale woning. Nieuwbouw of vernieuwbouw, open, half-open of gesloten. Overal in België. 

 

De ComTIS Group:

ComTIS Installations nv

ComTIS installations is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van technische installaties in residentiële en niet-residentiële projecten. Daarnaast biedt het bedrijf ook een 24u-depannagedienst aan.

ComTIS Services nv 

Het voormalige 'Vanhout Facilities' ontstond uit de PPS-activiteiten van Vanhout nv, waarin langdurige onderhoudscontracten cruciaal zijn. Duurzaamheid, energie-efficiëntie en een optimale werking aan de laagste Total Cost of Ownership staan daarbij steeds centraal.
Dankzij de unieke combinatie van technisch en bouwkundig onderhoud, kan ComTIS Services een integraal gebouwenonderhoud aanbieden. Het onderhoud wordt niet alleen nauwkeurig uitgevoerd, maar ook in alle discretie zonder de dagelijkse werking in de gebouwen te verstoren.

ComTIS Energy nv

ComTIS Energy levert duurzame warmte en koeling voor woon- en verblijfsgebouwen op basis van een abonnementsformule. We noemen dit ‘Comfort as a Service’.

ComTIS Ventilation nv

Met de oprichting van ComTIS Ventilation werd de samenwerking tussen aannemersbedrijf Groep Vanhout en Ventipro – Ventipure bezegeld. Het bedrijf spitst zich toe op de installatie en de reiniging van ventilatiesystemen, zowel voor de residentiële markt als voor kantoren, scholen en overheidsgebouwen.

 

Member of logo