De Groep

Groep Vanhout is een sterk gediversifieerde bouwgroep en bouwt steeds verder aan het aanbieden van een integrale bouwservice. Volgende bedrijven maken deel uit van de groep:

Vanhout Projects nv
Binnen de Groep Vanhout staat Vanhout Projects in voor vastgoedontwikkeling van zowel residentiële bouwprojecten, kantoor- en retailontwikkelingen als Publiek-Private Samenwerkingen (PPS).
Vanhout Projects onderscheidt zich door een innovatieve aanpak, waarbij waarden als duurzaamheid, ethiek, het strikt naleven van termijnen en afspraken onderdeel uitmaken van haar missie.

Vanhout Facilities nv
Vanhout Facilities nv ontstond uit de PPS-activiteiten van Vanhout nv, waarin langdurige onderhoudscontracten cruciaal zijn. Duurzaamheid, energie-efficiëntie en een optimale werking aan de laagste Total Cost of Ownership staan daarbij steeds centraal.
Dankzij de unieke combinatie van technisch en bouwkundig onderhoud, kan Vanhout Facilities een integraal gebouwenonderhoud aanbieden. Het onderhoud wordt niet alleen nauwkeurig uitgevoerd, maar ook in alle discretie zonder de dagelijkse werking in de gebouwen te verstoren.

HBS nv
HBS nv, een algemene aannemer met eigen schrijnwerkerij, biedt de mogelijkheid van sleutel-op-de-deur-projecten, inclusief technieken. HBS is gespecialiseerd in verbouwingen en inrichtingen van winkels, kantoren en semi-industriële projecten in de Benelux.

Isofoam nv – Isochape nv
Isofoam is de specialist in gespoten PUR-isolatie, zowel voor privéwoningen als voor bedrijfs- en openbare gebouwen. In 2017 richtte Isofoam het bedrijf Isochape op . Zo zal er in de toekomst niet alleen PUR-isolatie, maar ook isolatiemortel worden aangebracht in gebouwen.

Energieconcepten nv
Energieconcepten is gespecialiseerd in installaties voor hernieuwbare energie (warmtepompen, zonnepanelen, thermische zonnecollectoren en biomassa), aangevuld met klassieke technieken. Vandaag richt het bedrijf zich nog vooral op de particuliere markt, doch onder de koepel van Vanhout is het haar ambitie om verder te groeien in de professionele markt.

De Bie-Veba bvba
De Bie-Veba is gespecialiseerd in de plaatsing en het onderhoud van technische installaties in voornamelijk residentiële projecten. Daarnaast biedt het bedrijf ook een 24u-depannagedienst aan.

Member of logo