Eerste steenlegging Kantkwartier Vilvoorde

11 februari 2019

Op 24 januari werd, in aanwezigheid van burgemeester Hans Bonte, de eerste steen gelegd van het Kantkwartier te Vilvoorde. Op de site van de oude Kantfabriek realiseert Vanhout Bilzen 82 stijlvolle appartementen, verdeeld over 4 woonblokken.

Stijlvol en rustig wonen nabij Brussel 

Vanhout Bilzen heeft het contract verworven voor de realisatie van het project Kantkwartier te Vilvoorde, in opdracht van Imoya Projects. Op de site van de oude Kantfabriek worden 82 appartementen gerealiseerd, verdeeld over 4 blokken. Het Kantkwartier ligt in een rustige residentiële buurt, vlakbij het stadspark van Vilvoorde, het station en de winkelstraten. De gebouwen komen bovenop de ondergrondse parking die reeds eerder door Vanhout Bilzen werd gerealiseerd. De scope der werken omvat de gesloten ruwbouw, afwerkingen en omgevingsaanleg. De technische installaties worden uitgevoerd door nevenaannemers, in coördinatie door de bouwheer.

In de zomer van 2020 zullen de eerste appartementen opgeleverd worden, tegen eind 2020 zal het volledige project voltooid zijn.

Deel op:  
Member of logo