Nominatie Beste Bouwteam 2018

25 mei 2018

Elk jaar organiseert Bouwunie Limburg, samen met een aantal toonaangevende partners uit de bouwsector, een wedstrijd waarbij verschillende bouwteams streven voor de titel van het Beste Bouwteam. Het Bouwteam van het project 'Crematorium Stuifduin' te Lommel, met als bouwheer Pontes, architect a2o-architecten en Vanhout als hoofdaannemer, is bij de laatste 3 laureaten! Midden juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Constructieve samenwerking

Bouwunie Limburg wil met dit project vooral een positief signaal geven aan de Limburgse bouwsector en het werken in Bouwteam promoten. Een team bestaande uit echte teamspelers die ook oog hebben voor gemeenschappelijke kostencalculatie en milieuvriendelijkheid. Een verantwoordelijk team met inzicht, kwaliteit en talenten.

Een goede samenwerking tussen de bouwheer, architect, ingenieurs en aannemers is van cruciaal belang in de bouwsector. Werken in teamverband leidt tot een beter voorbereide uitvoering en dus een daling van faalkansen. De uiteenlopende expertise van de verschillende partijen komt het eindresultaat alleen maar ten goede.


 

Bouwteam Crematorium Stuifduin Lommel

Deel op:  
Member of logo