Opening nieuwe kantoren Buildwise

22 november 2022

Vorige week vond de officiële opening plaats van de nieuwe hoofdzetel van Buildwise in Zaventem (voorheen WTCB). En Vanhout stond een hele week mee op het podium. Tijdens een heuse openingsweek mochten we tijdens verschillende bijdrages toelichten hoe we dit ambitieus renovatieproject in bouwteam gerealiseerd hebben.

Bert Lenaerts Als eerste stond onze CEO voor de Groep Vanhout, Bert Lenaerts (foto) op de bühne voor een publiek van wel meer dan 500 aanwezigen. In een gesprek met interviewster Virginie Claes  duidde hij het bouwteam, de learnings en de specifieke zaken bij het realiseren van dit project.


 

 


 

 

Vervolgens mochten onze collega's Dirk Decramer, Jelle De Laet (foto) en Jochem Slaets toelichten hoe we aan de slag gingen om de technische installaties, de gebouwschil en uiteindelijk de afwerking tot in de puntjes op te leveren. 

 

 

 

Tijdens de openingsweek werd ook de nieuwe naam 'Buildwise' gelanceerd. Met die nieuwe naam komt er ook een nieuwe richting, met extra aandacht voor innovatie, samenwerking en een geïntegreerde aanpak met verschillende disciplines. We wensen hen met deze nieuwe strategische richting alvast erg veel succes.

 


Member of logo