Openwervendag 6 mei 2018

6 mei 2018

De Confederatie Bouw organiseert op zondag 6 mei 2018 haar jaarlijkse Open Wervendag. Vanhout stelt de deuren open van twee van haar werven: het nieuwe zwembad van Kortrijk en Cosmopolitan te Brussel.

Zwembad Kortrijk

Nieuw stadszwembad "Lago Kortrijk Weide" met Olympisch bad en langste wildwaterbaan van België!

Het nieuwe sport-en recreatiebad omvat een Olympisch topsportbad van 50m met 10 trainingsbanen, een golfslagbad, de langste wildwaterbaan (160m) van het land, meerdere glijbanen, een warme lagune met sauna en hamam, drie kinderbaden met interactieve speeltoestellen en een all-weather buitenbad dat het hele jaar open zal zijn. Na het zwemmen kan je genieten van een lekker hapje of drankje in de brasserie, met uitzicht over de zwembaden. Vanaf het grote buitenterras heb je een wijds uitzicht over het ecologisch stadspark. Een ruime inkom met ‘loungecorner’ en een polyvalente zaal vervolledigen dit prachtige project.


 

 


Cosmopolitan Brussel

Ingenieus woonproject koppelt minimale ecologische impact aan maximale kwaliteit

Met het project Cosmopolitan wordt een oude polykliniek uit de jaren 1960 omgetoverd tot een eigentijds en prestigieus woonproject van 158 appartementen en 1500m² commerciële ruimten in hartje Brussel. Het project is een samenwerking tussen Besix Red en Vanhout. Het ontwerp is van Bogdan & Van Broeck, architecten met een uitgesproken visie op duurzaam wonen en werken waarbij er dient ingezet te worden op stedelijke verdichting en het optimaal benutten van de bebouwde oppervlakte.

 

 
Deel op:  
Member of logo