Start verkoop Collegium Zottegem

7 september 2018

Gisteren startte de officiële verkoop van het ‘Collegium’ te Zottegem. Waar er in 1862 nog lessenaars en schoolboeken te vinden waren, wachten straks 68 ruime appartementen, verzameld rond een groen binnenplein. Geïnteresseerden kunnen op 6 en 7 september het project in 3D beleven en ervaren hoe dat voelt! Alsook kan je de plannen inkijken, de prijslijsten overlopen en je vragen stellen aan de makelaars. Tijdens de officiële lanceringsreceptie gaf het architectenbureau Studio Farris, Burgemeester De Potter, Schepen Vansintjan en directeur Vanhout Projects, Marc Moutschen een woordje uitleg. Een geslaagde start! Meer info www.wijswonen.be

Stijlvol wonen in historisch kader

Het oud-college van Zottegem bestaat sinds 1862 en kreeg als doel onderwijs te verstrekken aan jongens tussen 8 en 13 jaar oud. Ondertussen staat dit historisch gebouw al jaren leeg en daar gaat VANHOUT PROJECTS verandering in brengen! Collegium is een indrukwekkend renovatie- en nieuwbouwproject dat het oud-college van Zottegem combineert met moderne architectuur. Zo krijgt het college een nieuwe toekomst.


 

 

Collegium ziet er niet enkel prachtig uit langs de buitenkant, ook het interieur ziet er fantastisch uit! De appartementen worden naar ieders stijl ontworpen met een kwalitatieve inrichting en voldoende natuurlijke lichtinval. Heerlijk thuiskomen, elke keer opnieuw!


Deel op:  
Member of logo