Tastes like Groep Vanhout

15 december 2022

Onze Groep Vanhout heeft haar nieuwe kookboek uitgegeven: Tastes like Groep Vanhout. Het is al het 6e kookboek voor en door onze werknemers.

Ons bouwbedrijf lanceert 6e kookboek

Medewerkers van de Groep Vanhout kookten thuis hun favoriete recept voor andere collega’s en maakten samen een kookboek.
Maandagavond werd op het hoofdkantoor in Geel het 6e kookboek gelanceerd ‘Tastes Like Groep Vanhout’. Het lijkt beetje ongewoon dat een bouwgroep een kookboek lanceert, maar naast hard werken, zit ook samen genieten daar duidelijk in het DNA. Dit keer in de vorm van koken voor en met elkaar, een goed gekende formule binnen de Groep Vanhout. Dat resulteerde eerder al in 5 kookboeken. Na een pauze van enkele jaren polsten klanten en medewerkers naar een vervolg. En zo geschiedde.


Collega’s ánders leren kennen

In het voorjaar 2022 werd vervolgens het idee gelanceerd om kooksessies te organiseren onder collega’s. Koks dienden zich aan en groepjes werden gevormd en een hele zomer lang werd er uitgenodigd bij collega’s thuis. Nieuwe collega’s werden hartelijk onthaald in de groepjes en er ging één groepje zelfs voor over de grens!
Na een lange periode van onzekere en wisselende maatregelen nog tot in het begin 2022 was het voor alle deelnemers duidelijk een verademing om terug met collega’s in contact te komen.

Een cadeau door én voor al onze collega’s

Het kookboek bevat een mooie mix van 42 favoriete recepten die de medewerkers ook echt gekookt hebben voor elkaar tijdens gezellige voorjaars- en zomeravonden. De sfeervolle en smaakmakende foto’s zijn daarnaast ook door een eigen collega gemaakt.

 

 

Bert Lenaerts, CEO Groep Vanhout: Het is erg bijzonder dat we aan alle medewerkers een prachtig kookboek cadeau kunnen doen dat daarbij gemaakt is door onze eigen collega’s.Member of logo