YUST genomineerd voor RES awards

19 september 2019

Het project YUST in Antwerpen, werd in september genomineerd voor de Real Estate Society Awards 2019 in de categorie Best Residential Development.

Het project YUST in Antwerpen, werd in september genomineerd voor de Real Estate Society Awards 2019 in de categorie Best Residential Development. De awards zijn een initiatief van de RES, de vereniging van de vastgoedalumni van de Antwerp Management School (AMS), en ze zetten buitengewone Belgische bouwprojecten in de kijker.
De tweede editie van de RES Awards is doorgegaan tijdens de REALTY-beurs in Knokke.
Pas in 2018 heeft de Real Estate Society de RES Awards voor de eerste keer uitgereikt.
Ook nu in 2019 zochten ze naar vastgoedontwikkelingen met een grootte van meer dan 5.000 vierkante meter (bovengronds) in België, opgeleverd tussen 1 februari 2018 en 1 juli 2019.

Het project zelf, YUST (Young Urban Style) is een samenwerking tussen POLO Architects, interieurarchitecten Stephanie Parein + Caroline De Cuyper en projectontwikkelaar Gands. Het mikt op jongvolwassenen die flexibel willen wonen in de stad en combineert verschillende woonvormen in een voormalige telefoonfabriek in hartje Berchem. Het innovatieve concept combineert ho(s)tel en appartementen met unieke formules voor zowel korte als lange verblijven. Je vindt er ook een restaurant, rooftop terrace, eventlocatie, pop-up space én een co-workingplek.

We hebben de award voor ‘Best residential Development’ niet behaald, maar zijn toch uitermate trots op dit project en op de fijne samenwerking met Gands nv en POLO architects.


Member of logo