Bouwteam

In 1992 zorgde Vanhout voor een primeur in België met de uitvoering van het eerste BouwTeam-project. Het BouwTeam-concept zit intussen verweven in het DNA van Vanhout. Meer dan 25 jaar ervaring met deze aanpak vormt het bewijs dat maximaal toegevoegde waarde voor bouwheer en architect geen holle belofte is maar dagelijkse realiteit.

Intense samenwerking

Het Vanhout BouwTeam-concept focust op een constructieve en betrouwbare samenwerking tussen alle betrokken partijen. Regelmatig overleg tijdens het uitvoeringstraject zorgt ervoor dat we samen met de opdrachtgever en onze partners kunnen nadenken over de verdere optimalisering van ontwerp, functionaliteit, uitvoering en exploitatie.

Flexibiliteit

Moderne bouwprojecten vragen om flexibiliteit. We blijven dan ook continu op zoek naar creatieve en innovatieve oplossingen – voor, tijdens en na de bouwfase. We spelen in op veranderende behoeften, durven zekerheden in vraag te stellen en staan open voor alle goede ideeën.

Vertrouwen en transparantie

Vertrouwen is de sleutel voor een succesvolle samenwerking. En dat betekent openheid en transparantie in alle aspecten. We stoppen ons niet weg als er onderweg problemen opduiken. We leggen ze op tafel en gaan in onderling overleg op zoek naar de beste oplossing.

Ethisch engagement

Respect staat centraal in de manier waarop we werken. En dat betekent respect voor onze medewerkers en hun veiligheid, respect voor het milieu en alle wetgeving, respect voor onze partners en hun expertise. En uiteraard ook respect voor onze klanten – hun tevredenheid is onze enige echte maatstaf voor succes.

 


Member of logo