VISIE


ONZE VISIE

Groep Vanhout Excelleert in het creëren van duurzame oplossingen voor een betere wereld. We realiseren leefomgevingen, waarin mensen kunnen thuiskomen, werken en ontspannen. Onze bouwteams werken aan diverse projecten in de bouw en projectontwikkeling, zoals o.a. kantoren, openbare gebouwen, residentiële ontwikkelingen, scholen, zorginfrastructuur en zwembaden. 

Door onze geïntegreerde manier van werken beschikken we in de hele waardeketen over expertise om integrale oplossingen te kunnen aanbieden en onze klanten volledig te ontzorgen. 

Onze groepsbedrijven worden in de sector gewaardeerd voor hun uitgebreid aanbod en specifieke expertise in complexe projecten en omgevingen. Zo heeft Groep Vanhout de knowhow in huis om alternatieve woon- en samenwerkingsvormen, innovatieve gebouwentechnieken, nieuwe bouwmethoden en off-site productie aan te bieden.

Door een intensieve en duurzame samenwerking tussen de bedrijven binnen Groep Vanhout, met onze zusterbedrijven van de BESIX Group en door partnerships met externe bedrijven, kunnen wij een totaaloplossing bieden.

Onze geëngageerde medewerkers maken het verschil voor onze klanten. Veilig en lean werken, kwaliteit leveren en goede projectmanagementvaardigheden staan hierbij centraal. Dit uit zich in onze bedrijfswaarden Team, Respect, Openheid, Talent en Sfeer; waarden waarin we uitmuntend zijn door toepassing van een doorgedreven Operational Excellence. Samen: TROTS!

Team
Respect
Openheid
Talent
Sfeer
! Operational Excellence

TROTS!-waarden Groep Vanhout 

Als multidisciplinaire bouwgroep zetten we maximaal in op hechte ketensamenwerking. Op deze manier realiseren we samen meerwaarde voor onze stakeholders. 

 

Member of logo