Project Antwerpen, België

Yust

Young Urban Style

Activiteit: Gebouwen

Yust (Young Urban Style) is een vernieuwend woonproject dat in maart 2019 de deuren geopend heeft naast Brouwerij De Koninck. Het is een combinatie van een ho(s)tel met stijlvolle loftappartementen voor langere verblijven.

Yust - Young Urban Style

Millennials, de twintigers en dertigers van vandaag, zijn niet meer zo gehaast om af te studeren, een relatie aan te knopen, te trouwen of kinderen te krijgen. Ze willen liever eerst de wereld rondreizen en op verschillende plekken wonen, vooraleer ze zich vastzetten met een eigen huis of appartement. Een wagen delen ze liever dan er zelf een te kopen. Net voor die millennials is de Yust-woonoplossing gesneden brood.

Dit ‘woonhotel’ beschikt over 130 bedden zowel in dorms als verschillende privékamers in een strak design. Je kan zelf kiezen of je slechts enkele dagen blijft of enkele maanden. Ondertussen kan je gebruik maken van gemeenschappelijke delen en diensten zoals een dakterras, deelfietsen, vergaderzalen, een co-workingspace en wasserijservice. In totaal beslaat het hele project zo’n 8.300 vierkante meter.

Projectinformatie

Projectnaam

Yust

Categorie

Hotels, Residentieel, Kantoren

Locatie

Antwerpen, België

Bouwperiode

2017 - 2019

Architect

POLO Architects

Gelijkaardige projecten


Member of logo