Getuigenissen

 

“Één ding valt echt op bij Vanhout: hier kent de directie en werfleiding zijn mensen nog. Daarmee bedoelen we: ze weten wie we zijn, ze begroeten ons, zijn geïnteresseerd en slaan een praatje. Dat is een zeldzaamheid geworden in de bouw.”

- Stefan Van Loock, metselaar & Luc Lambrechts, kraanman

 

 

 

"Ik heb heel bewust gekozen voor Vanhout omwille van de openheid en eerlijkheid van het management en de kans om mee te kunnen werken aan uitdagende en innovatieve projecten. De aangename band tussen de collega’s en het feit dat iedereen voor iedereen in de bres wilt springen is het bewijs van de goede sfeer bij Vanhout.”

-Philip Smits, projectleider

 

 

 

"Hoe het komt dat Vanhout zo’n constante is in mijn leven? Ik denk aan van de vele opleidingen die ik heb mogen en kunnen volgen of aan de initiatieven die hier op poten worden gezet ter ontspanning. Maar zeker ook omwille van de humor en sfeer onder de collega’s, want die zijn gewoon top!"

- Mohammed Hajou, werfarbeider

 


 

"Ik werk reeds 24 jaar bij Vanhout en heb nog geen dag spijt gehad! Goede sfeer en ondersteuning. Je bent geen nummer maar een persoon met een naam."

- Martine Van Damme, klantenbegeleiding

Member of logo