Stages - Meeloopdagen

Een stage bij Vanhout is de ideale kans om de theorie toe te passen in de praktijk!

Uitdagende stages zijn mogelijk in verschillende werkdomeinen (op de werf, technisch bureau (engineering & BIM), calculatie, aankoop, logistiek, commercieel, ICT…) en we ondersteunen je bij de eerste stappen in het bedrijfsleven.

Wens jij een stage te doen of een dag mee te lopen bij Vanhout?             Bezorg mij dan jouw CV en motivatiebrief.

 

Jamie Van den Bergh

HR recruiter

jobs@vanhout.be

+32 (0)14 25 16 28

Getuigenissen

  

 

 

" Ik heb mijn stage gedaan op de PXL in Hasselt. Dit was een TV Vanhout – Willemen construct. Het eerste wat mij toen opviel was de fijne werksfeer. Iedereen kwam zeer goed met elkaar overweg en dat maakte het naar het werk komen zoveel leuker. De werfleiders hebben mij bovendien goed begeleid in mijn leerproces en gaven me eveneens voldoende ondersteuning zodat ik later kan doorgroeien tot een volwaardig werfleider."

-Luke van Ratingen, stagiair werfleider PXL

 

"De meeloopdagen geven een goed beeld over de taken van een werfleider en assistent projectleider. Ook de sfeer binnen het bedrijf kan je achter de schermen opsnuiven. Dit is een hele belevenis en interessant om eens mee te maken. De firma Vanhout spreekt me zeker aan, omdat het bedrijf een goed evenwicht heeft gevonden tussen professionalisme en collegiale sfeer. Ik zet Vanhout dan ook bovenaan mijn lijstje voor een stageplaats volgend jaar!"

- Jef Sleeckx, 2de jaars Bachelor Bouw aan Thomas More Geel


 

 

 

"Als calculator bij Vanhout krijg ik de vrijheid om mijn werk zelf in te delen en te bepalen hoe ik naar de deadlines streef, met de nodige bijsturing natuurlijk. Dit is een ideale manier om nog bij te leren! Dit bouwbedrijf is bezig met zijn personeel en er is een open, eerlijke communicatie in alle richtingen, wat ik enorm belangrijk vind. Ik heb tijdens mijn stage ook een geweldige teambuilding, een volgavond op een opgeleverde werf en nog andere gelegenheden bijgewoond."

- Shauni Van den Eynden, calculator

Member of logo