Student bij Groep Vanhout

Student bij Groep Vanhout

Een stage, een studentenjob of een meeloopdag bij Groep Vanhout is de ideale kans om de theorie toe te passen in het werkveld! Je proeft niet alleen van de praktijk, maar je krijgt ook de kans om onze bedrijfscultuur op te snuiven #FeelsLikeVanhout

Wij bieden uitdagende en uiteenlopende werkplekken aan in verschillende domeinen:

 • Op onze werven
 • Op onze inhouse engineeringafdeling: Engineering, BIM, Vadutec (Vanhout Duurzame Technieken), …
 • Op de dienst Voorcalculatie, Aankoop, Logistiek, Communicatie, …
 • Op onze Shared Services: Finance, People, KVGM, ICT, …
 • Bij onze dochterbedrijven: projectontwikkeling, technieken, installaties, schrijnwerkerij, …

Een werkervaring bij Groep Vanhout is dé perfecte springplank naar een job binnen onze boeiende sector, de bouw! Wie weet maak je na een positieve eindbeoordeling wel deel uit van onze Vanhout familie.

Groep Vanhout is aanwezig op tal van jobbeurzen en bouwgerelateerde events, het ideale moment om ons aan te spreken en kennis te maken! Uiteraard kan je ons ten allen tijde bereiken via onderstaande coördinaten:

People Department Vanhout

014 25 16 11

jobs@vanhout.be 

 Wij delen onze kennis

Samenwerking is één van onze uitgangspunten, zowel binnen als buiten het bedrijf. We investeren niet alleen in onze eigen mensen, maar ook in de toekomst. Dat doen we door onze expertise en inzichten te delen met verschillende scholen.

In het bijzonder hebben we sinds 2018 een Partnership met de Bacheloropleiding Bouw aan de Thomas More in Geel, we zijn namelijk Partner in Education.

 • Masterclass LEAN voor tweede en derdejaarsstudenten
 • CV training
 • Sollicitatiecafé
 • Meeloopdagen en stageplaatsen
 • Eindwerkjury
 • Opening offertes

Studenten aan het woord

  

 

 

" Ik heb mijn stage gedaan op de PXL in Hasselt. Dit was een TV Vanhout – Willemen construct. Het eerste wat mij toen opviel was de fijne werksfeer. Iedereen kwam zeer goed met elkaar overweg en dat maakte het naar het werk komen zoveel leuker. De werfleiders hebben mij bovendien goed begeleid in mijn leerproces en gaven me eveneens voldoende ondersteuning zodat ik later kan doorgroeien tot een volwaardig werfleider."

-Luke van Ratingen, stagiair werfleider PXL

 

"De meeloopdagen geven een goed beeld over de taken van een werfleider en assistent projectleider. Ook de sfeer binnen het bedrijf kan je achter de schermen opsnuiven. Dit is een hele belevenis en interessant om eens mee te maken. De firma Vanhout spreekt me zeker aan, omdat het bedrijf een goed evenwicht heeft gevonden tussen professionalisme en collegiale sfeer. Ik zet Vanhout dan ook bovenaan mijn lijstje voor een stageplaats volgend jaar!"

- Jef Sleeckx, 2de jaars Bachelor Bouw aan Thomas More Geel


 

 

 

"Als calculator bij Vanhout krijg ik de vrijheid om mijn werk zelf in te delen en te bepalen hoe ik naar de deadlines streef, met de nodige bijsturing natuurlijk. Dit is een ideale manier om nog bij te leren! Dit bouwbedrijf is bezig met zijn personeel en er is een open, eerlijke communicatie in alle richtingen, wat ik enorm belangrijk vind. Ik heb tijdens mijn stage ook een geweldige teambuilding, een volgavond op een opgeleverde werf en nog andere gelegenheden bijgewoond."

- Shauni Van den Eynden, calculator

Member of logo